Περπέρογλου: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα»

Περπέρογλου: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Περπέρογλου: «Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα»
Ο Στράτος Περπέρογλου επισκέφτηκε την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, έγινε επίτιμο μέλος της και μίλησε για την νέα σελίδα στην καριέρα του!

Ο Περπέρογλου πλέον είναι «μπλαουγράνα» και όπως είχε κάνει στο παρελθόν και ο Κώστας Παπανικολάου, επισκέφτηκε τα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης φίλων Μπαρτσελόνα στην Καισαριανή, τα οποία χαρακτήρισε «αληθινό μουσείο». Επίσης, εντυπωσιάστηκε με τα 700 μέλη και τους 67.000 φίλους στο Facebook.

«Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε τον Φεβρουάριο, όταν θα κάνετε την καθιερωμένη εκδρομή σας στην Βαρκελώνη», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος έγινε επίτημο μέλος και υπέγραψε φανέλες και μπλουζάκια.

«Είχα ακόμα δύο προτάσεις (δεν επιβεβαίωσε αν η μια ήταν από τον Ολυμπιακό) και αυτή της Μπάρτσα. Προτίμησα αυτή γιατί, συν τοις άλλοις, είμαι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας, λάτρης του καλύτερου παίκτη του κόσμου, του Μέσι, και θα επιδιώξω να τους βλέπω από κοντά. Η Βαρκελώνη προσφέρει τρομερή ποιότητα ζωής για εμένα και την οικογένειά μου», τόνισε στη συνέχεια για να προσθέσει: Ο Κώστας Παπανικολάου μου έχει πει τα καλύτερα. Στην Ισπανία δεν βλέπουν το μπάσκετ ως πόλεμο και τρανό παράδειγμα είναι το «Φάιναλ 8» του Κυπέλλο. Είναι σημαντικό και για την προσαρμογή μου η παρουσία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα. Η Μπάρτσα έχει κάνει καλές μεταγραφές και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά».

Ο Πέρπε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι Πασκουάλ, αποκάλυψε ότι πήρε το νούμερο εννιά και αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει δουλειά και να φορέσει την φανέλα της Μπάρτσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.