Tσούπκοβιτς: «Θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο»
Ο Σέρβος άσος του Άρη μίλησε στο arisbc.gr για τη νέα του ομάδα: «Ήταν το 2006 αν θυμάμαι καλά. Ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε τη Hemofarm στον ημιτελικό του ULEB Cup και παρακολούθησα το παιχνίδι. Αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Από τότε κατάλαβα τι εστί ο κόσμος του ΑΡΗ και έχοντας παίξει στα γήπεδα της Ελλάδας, μπορώ να πω ότι η νέα ομάδα μου έχει τους καλύτερους φιλάθλους στη χώρα. Τους θέλουμε δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τους δώσουμε χαρές».
Μάλιστα, τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τόσο τη Θεσσαλονίκη, όσο και τη Χαλκιδική: «Έχω φίλους στη Θεσσαλονίκη και έρχομαι όποτε μπορώ. Μάλιστα, δεν ξέρω μόνο την πόλη που θα είναι το «σπίτι» μου για την επόμενη σεζόν, αλλά και τη Χαλκιδική, όπου έχω κάνει αρκετές φορές διακοπές. Μάλιστα, πριν από 20 μέρες ήμουν στη Νέα Καλλικράτεια».
Για τη νέα σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαία παράδοση, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο. Η ομάδα κάνει καλές κινήσεις στις μεταγραφές και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο».
Για τον στόχο του: «Είναι πολύ καλό που ο Άρης θα παίξει στο Eurocup. Αυτό σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Πιστεύω ότι ο μίνιμουμ στόχος θα είναι να καταφέρουμε ό,τι έκανε η ομάδα την περασμένη σεζόν: Να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα ματς και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο».
Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Δε χρειάστηκε παραπάνω από μία συζήτηση για να πούμε αυτά που θέλαμε. Μου είπε τι περιμένει από μένα, μου εξήγησε το ρόλο μου και βρήκαμε αμέσως κοινή γραμμή πλεύσης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
