Παπαθεοδώρου: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Παπαθεοδώρου: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Πολύ μεγάλη νίκη»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε λόγο για πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Γαλλία, η οποία ήρθε από την εξαιρετική άμυνα της εθνικής ομάδας και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για επικράτηση και επί της Λιθουανίας.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταφέραμε και σταματήσαμε τον αιφνιδιασμό που είναι το βασικό της κομμάτι. Ακόμη και μετά από καλάθι η Γαλλία τρέχει πάρα πολύ στο γήπεδο. Έχει περίπου τριάντα πόντους στον αιφνιδιασμό. Το περιορίσαμε, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, βάλαμε μεγάλα σουτ και πήραμε μια διαφορά όχι ασφαλείας, αλλά που μας έδινε το πλεονέκτημα με βάση την άμυνά μας που είναι το δυνατό μας στοιχείο. Έτσι φτάσαμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη» ήταν η αρχική τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Ερωτηθείς για την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς στα ημιτελικά, σημείωσε: «Η Λιθουανία είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Το είχαμε και μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στην πρώτη φάση όταν είχαμε χάσει. Αυτή την στιγμή είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Από σήμερα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε καλή ψυχολογία. Το σημαντικό είναι να έχουμε συγκέντρωση και δυνάμεις. Έχουμε κάνει ένα πολύ δυνατό κομμάτι τις τελευταίες μέρες. Χρειαζόμασταν μόνο νίκες σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι που πρέπει να χειριστούμε. Ελπίζω τα παιδιά να έχουν τα ψυχικά αποθέματα να είναι συγκεντρωμένοι και να παλέψουν για να κερδίσουμε και το αυριανό παιχνίδι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο Βόλο: «Ο κόσμος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθάει τα παιδιά, δεν παίζει όμως μπάσκετ. Είναι εδώ ενθαρρύνει, εμψυχώνει, φωνάζει για τα παιδιά, αλλά μπάσκετ παίζουν τα παιδιά. Αν τα παιδιά είναι εντάξει και σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα ξεσηκώσουμε και τον κόσμο όπως κάναμε και απόψε».

 

Τελευταία Νέα