Ο Παναθηναϊκός ψάχνει, ο Τζάνινγκ θέλει

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει, ο Τζάνινγκ θέλει

Gazzetta team
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει, ο Τζάνινγκ θέλει

bet365

Την ώρα που οι «πράσινοι» αναζητούν τον σούτινγκ γκαρντ με τον οποίο θα ρίξουν αυλαία στις μεταγραφές, ο Ματ Τζάνινγκ φαίνεται να είναι «ψημένος» με την ιδέα να έρθει στην Ελλάδα.

Την σκυτάλη στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού έχει πάρει ο σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν και είναι και η τελευταία κίνηση των «πράσινων», με την οποία θα «κλείσουν» το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ποιος θα είναι ο εκλεκτός, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Από την Τουρκία επιμένουν πως ο Ματ Τζάνινγκ αφήνει την Εφές και έρχεται στην Αθήνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Στην wikipedia πάντως, ο 27χρονος Αμερικάνος που το 2013 κέρδισε το νταμπλ στην Ιταλία και πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία, ήδη παρουσιάζεται ως μέλος του Παναθηναϊκού.



Την ίδια ώρα, με τις φήμες να οργιάζουν, ο ύψους 1.97 γκαρντ όχι απλά αφήνει ανοιχτή την πόρτα των «πράσινων», αλλά φαίνεται να είναι ιδιαίτερη ψημένος στην ιδέα.

Δεν εξηγείται διαφορά το γεγονός οτι κάνει favorite τα μηνύματα των οπαδών του «τριφυλλιού» που τον καλούν να έρθει στην Ελλάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα