Πάει γι' άλλον... «Λάσμε»

Πάει γι' άλλον... «Λάσμε»

Γιάννης Ράμμας
Πάει γι' άλλον... «Λάσμε»

bet365

Ο Σαλάχ Μέζρι θα συνεχίσει στους Μάβερικς, ο Στεφάν Λάσμε εκτός... νέου απροόπτου όχι στον Παναθηναϊκό κι η αναζήτηση ψηλού καλά κρατεί.

Αν δεν προέκυπταν οι Μάβερικς, ο Σαλάχ Μέζρι ίσως τώρα ήταν παίκτης του, αφού φερόταν να 'ναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο ανυπόγραφο από πλευράς Παναθηναϊκού συμβόλαιο. Κι αν δεν είχε προκύψει ό,τι προέκυψε με τον Στεφάν Λάσμε, ίσως τώρα να ήταν πάλι μαζί. Αλλά με τα «ίσως» δε γίνεται δουλειά. Οι απαραίτητες διευκρινίσεις δόθηκαν, οι απαιτήσεις τους παραμένουν διαφορετικές, σημείο επαφής δεν υπάρχει προς το παρόν κι η κατάσταση φαντάζει μη αναστρέψιμη. Κι ας έδειχναν αμφότεροι ικανοί ν' αφήσουν με την ιδέα τη Γαλατάσαραϊ με την καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρότασή της.

Θέλοντας και μη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να συνεχίσει να εξετάζει εναλλακτικές. Όπως και κάνει. Και πάντα για έναν... «Λάσμε», ο οποίος θα συμπληρώνει τους Διαμαντίδη & Καλάθη στην επίθεση, ενώ θα 'χει ανάλογη προσφορά και στην άμυνα.

Παίκτες προτείνονται, απορρίπτονται και χάνονται διαρκώς κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπαθεί μέσα απ' τη δική του λίστα να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα