Έχασε κιλά κι είναι έτοιμος για τους Λέικερς ο Χίμπερτ!

Έχασε κιλά κι είναι έτοιμος για τους Λέικερς ο Χίμπερτ!

Φάνης Παναγιώτου
Έχασε κιλά κι είναι έτοιμος για τους Λέικερς ο Χίμπερτ!

bet365

Η σεζόν 2014-2015 ήταν απογοητευτική για τον Ρόι Χίμπερτ, ωστόσο οι Λος Άντζελες Λέικερς του δίνουν την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, προκειμένου να γίνει ξανά ένας εκ των κορυφαίων σέντερ του ΝΒΑ.

Ναι μεν οι αριθμοί του δεν παρουσίασαν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις περασμένες σεζόν, ωστόσο δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Αναφερόμαστε στον Ρόι Χίμπερτ (γενν. το 1986, ύψος 2.18μ./Νο.17 στο NBA draft 2008), ο οποίος έχει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς.

“Θέλω να παίξω σε all star επίπεδο στην άμυνα κι από εκεί και πέρα ό,τι καλό έρθει, είναι ευπρόσδεκτο”, σχολίασε -μεταξύ άλλων- ο Χίμπερτ, που αποκάλυψε κάτι ακόμα. Ο πρώην σέντερ των Πέισερς έχασε κιλά, προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, που θέλουν τις ομάδες να χρησιμοποιούν πιο… κοντά σχήματα, κάτι που συνεπάγεται πως χρειάζονται πιο γρήγορες κινήσεις.

Αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν παίκτη του ύψους του Χίμπερτ, ωστόσο φαίνεται πως ο τελευταίος πήρε τα μέτρα του το φετινό καλοκαίρι κι αναμένεται να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος τη νέα σεζόν!

 

NBA Τελευταία Νέα