Ευχαρίστησε τη Μπιλμπάο ο Άντζουσιτς

Ευχαρίστησε τη Μπιλμπάο ο Άντζουσιτς

Φάνης Παναγιώτου
Ευχαρίστησε τη Μπιλμπάο ο Άντζουσιτς

bet365

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς αποτελεί κι επίσημα πλέον παρελθόν από τη Μπιλμπάο και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Τ’ όνομα του γράφτηκε για τον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προχωρήσει. Αναφερόμαστε στον Ντανίλο Άντζουσιτς (γενν. το 1991, ύψος 1.95μ.), ο οποίος ψάχνει ομάδα όπου θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο το κασέ του είναι υψηλό για τον “Δικέφαλο”, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει η υπέρβαση.

Σε κάθε περίπτωση, το δεδομένο είναι πως ο Άντζουσιτς δεν θα παίξει στη Μπιλμπάο, με την οποία φέτος είχε 5.1 πόντους κατά μέσο όρο στην ACB. Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν ευχαρίστησε τους Βάσκους μέσω twitter...

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω σύσσωμη την ομάδα της Μπιλμπάο, ειδικά το προπονητικό επιτελείο τους συμπαίκτες και τους οπαδούς για την εκπληκτική χρονιά. Ήταν ευχαρίστηση να συνεργαστώ με όλους σας. Έκανα πολλούς φίλους κι ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τους δω ξανά. Επίσης έμαθα πολλά από τη συνεργασία αυτή», ανέφερε ο Σέρβος γκαρντ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα