Τα δεδομένα για Άντζουσιτς

Τα δεδομένα για Άντζουσιτς

Φάνης Παναγιώτου
Τα δεδομένα για Άντζουσιτς

bet365

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς μιλάει με τον ΠΑΟΚ, ψάχνει ομάδα για ένα δυνατό… come back, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για τον “Δικέφαλο”.

Το πρώτο δεδομένο είναι πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα στην περιφέρεια. Κάπως έτσι, ακούστηκε τ’ όνομα του Ντανίλο Άντζουσιτς, με αρκετά δημοσιεύματα ν’ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σ’ επαφή με τον Σέρβο γκαρντ (γενν. το 1991, ύψος 1.95μ.), ακόμα, όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο κι ο λόγος είναι το κασέ του παίκτη.

Ο Άντζουσιτς ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας. Έχει διακρίσεις με τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του, έπαιξε στην Ευρωλίγκα με την Παρτιζάν κι είχε όλα τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα. Ωστόσο, η φετινή χρονιά τον πήγε πίσω. Δεν βρήκε το ρόλο του στη Μπιλμπάο και τελείωσε τη σεζόν με μέσο όρο μόλις 5.1 πόντους ανά αγώνα.

Η επιθυμία του παίκτη είναι να βρει ξανά το ρόλο του και τα πατήματα του. Δεν είναι αρνητικός στην προοπτική του ΠΑΟΚ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο “Δικέφαλος” θα παίξει στο Eurocup, γεγονός που σίγουρα θα μετρήσει θετικά. Από εκεί και πέρα, όμως, η μεταγραφή δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί, καθώς το κασέ του Σέρβου είναι αρκετά υψηλό, ενώ έχει συμβόλαιο και με τη Μπιλμπάο.

Βέβαια, το δεύτερο… λύνεται, καθώς υπάρχει opt out στο συμβόλαιο του. Το θέμα του κασέ είναι εκείνο που “καίει” τον ΠΑΟΚ, αλλά με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν είναι απίθανο τα όποια εμπόδια να ξεπεραστούν. Ακόμα, όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, εκτός από το ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σ’ επαφές.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα