Στη Ζαλγκίρις ο Καλνιέτις (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Στη Ζαλγκίρις ο Καλνιέτις (pic)

bet365

Στην πατρίδα του επιστρέφει ο Μάντας Καλνιέτις, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Καλνιέτις, η επιστροφή! Η… περιπέτεια του Λιθουανού γκαρντ στη Ρωσία τελείωσε κι ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κούμπαν επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (σ.σ. εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα). Ο Καλνιέτις έχει παίξει επί σειρά ετών στη Ζαλγκίρις κι ευελπιστεί να κάνει μία δυναμική επιστροφή, καθώς πέρυσι έμεινε αρκετό καιρό στα πιτς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμούς. Παράλληλα, ο Λιθουανός γκαρντ κυνήγησε και το όνειρο του ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε…

«Είναι καλό συναίσθημα να επιστρέφεις. Μεγάλωσα εδώ κι είμαι χαρούμενους που θα παίξω ξανά στο Κάουνας. Δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο νωρίς, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη ευκαιρία. Είμαι χαρούμενους που είμαι ξανά υγιής και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όλοι μας θέλουμε να βρεθούμε στο TOP 16 κι εν συνεχεία να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας την πρόκριση στα playoffs, εκεί όπου θα παλέψουμε για μία θέση στο Final 4», ήταν τα λόγια του Καλνιέτις, ο οποίος έβαλε ψηλά τον πήχη.

 

Τελευταία Νέα