Τα είπε με Χάκετ ο Σφαιρόπουλος

Τα είπε με Χάκετ ο Σφαιρόπουλος

Φάνης Παναγιώτου
Τα είπε με Χάκετ ο Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρακολουθεί από κοντά το Summer League του ΝΒΑ και το γεγονός αυτό του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σ’ επαφή με τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος εξετάζεται για την περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι δεδομένο πως θ’ αποκτήσουν έναν περιφερειακό με ικανότητα στο σκοράρισμα. Ένα όνομα γνωστό, που θα βοηθήσει την ομάδα ν’ ανέβει επίπεδο. Μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο άλλοτε γκαρντ της Σιένα και της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο έχει ως βασικό στόχο να βρει θέση στο ΝΒΑ. Γι’ αυτό και βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει προπονήσεις με τους Νικς. Εκεί βρίσκεται κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος παρακολουθεί το Summer League. Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να έρθουν σ’ επαφή, με τον head coach να ενημερώνει τον Χάκετ για το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” και να του κάνει γνωστό το πλάνο της ομάδας.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί ακόμα δεδομένο, αφού -όπως είπαμε- προτεραιότητα του παίκτη είναι να παίξει στο ΝΒΑ, αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε το σενάριο να τον δούμε με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, έχει πιθανότητες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα