Παπαθεοδώρου: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι»

bet365

Η Ελλάδα προκρίθηκε στον ημιτελικό και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δε μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.
Περήφανος για την ομάδα του και τη συνέπεια που έχει τα τελευταία χρόνια δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί της Ισπανίας και την πρόκριση στην τετράδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
Για τον αγώνα με την Ισπανία: «Πραγματικά υπήρχε μεγάλη πίεση για δύο λόγους. Τα παιδιά αδημονούσαν να παίξουν το αυριανό παιχνίδι κι αυτό δεν μας άφησε να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε με την ηρεμία που έπρεπε, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης. Παρ’ όλα αυτά είπαμε ήμασταν ισοπαλία στο παιχνίδι και στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε, να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στην επίθεση και ήταν θέμα χρόνου να νικήσουμε. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο κόσμος, καθώς τα παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει με τόσο κόσμο. Τα παιδιά ήταν καλά και στις δύο μεριές του γηπέδου και κάναμε μια μεγάλη νίκη, είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αυτή η ομάδα έχει μια συνέχεια και μια συνέπεια, παρά τα προβλήματα, και συνεχίζει. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Για τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ είπε: «Δεν έχουμε πολλές ώρες ξεκούρασης και προετοιμασίας. Παίζουμε θεωρητικά με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και μπορούμε να φανούμε σίγουρα ανταγωνιστικοί. Τις λεπτομέρειες θα τις δούμε στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε, θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αυτό είναι σίγουρο».
Για το αν πλέον το άγχος έφυγε: «Δεν είναι καλό να μην έχεις καθόλου άγχος, γιατί έτσι δεν ζορίζεις τον εαυτό σου και δεν φτάνεις τα όριά σου. Εμείς δεν θέλουμε αυτό το άγχος όμως να μας πνίγει, αλλά να μας βγαίνει σε ενέργεια και ενθουσιασμό για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Νομίζω θα παίξουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ενθουσιασμό».
Για την προσέλευση του κόσμου: «Ο αντίπαλος στον ημιτελικό είναι πιο εμπορικός και η μέρα καλύτερη. Ο κόσμος για να έρθει στο γήπεδο δεν πρέπει να τον παρακαλέσεις, αλλά να τον πείσεις, κι εμείς το έχουμε κάνει αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα