Συνάντηση προπονητών στην Βαρκελώνη

Συνάντηση προπονητών στην Βαρκελώνη
Οι προπονητές της Ευρωλίγκας συναντήθηκαν στην Βαρκελώνη με την διοίκηση της Διοργανώτριας Αρχής και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν.

Οι προπονητές των ομάδων οι οποίες θα αγωνιστούν στη φετινή Ευρωλίγκα συναντήθηκαν στην Ισπανία ώστε να αναλύσουν θέματα και προβληματισμούς για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ο οποίος έπρεπε να είναι στο Βελιγράδι για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euronasket (και της πρόσφατης σχετικά ανακοίνωσής του από τον Παναθηναϊκό) δεν ταξίδεψε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόνρτι Μπερτομέου ανέφερε πως, «Παρότι οι φίλαθλοι είναι το επίκεντρο, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε απόψεις και να επικοινωνούμε μαζί σας. Ο κύριος λόγος είναι για να δούμε τις απόψεις σας, να μας εξηγήσετε τον τρόπο δουλειάς και να μοιραστούμε τα μελλοντικά σχέδια με την ελπίδα πως θα πάρουμε πίσω ακόμη περισσότερες ιδέες».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε οτι, «Είναι προνόμιο να μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Αυτό το σημείο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάζουμε απόψεις ώστε να “χτίσουμε” και να βελτιώσουμε την Ευρωλίγκα, με σκοπό να ανεβάσουμε το επίπεδο και να την κάνουμε πιο ελκυστική για τον κόσμο»,

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε πως, «Είναι πολύ θετική η ανταλλαγή απόψεων. Στο τέλος, όλοι θέλουμε το καλύτερο για τη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι σημαντικοί και το έχουμε αναφέρει. Πρέπει να κάνουμε την Ευρωλίγκα όσο το δυνατόν πιο ελκυστική γίνεται».