Μαυροκεφαλίδης: «Θα περιμένω τον Παναθηναϊκό»

Μαυροκεφαλίδης: «Θα περιμένω τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από την Ουνικάχα Μάλαγα, ωστόσο τόνισε πως πρώτα θα περιμένει να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό κι εν συνεχεία θα αποφασίσει για το μέλλον του.

«Ήδη η Ουνικάχα μου έχει στείλει το συμβόλαιο. Είμαι ικανοποιημένος με την προσφορά, αλλά είναι νωρίς να αποφασίσω. Πρέπει να περιμένω να δω τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό κυρίως. Θα πρέπει να συζητήσω με τη σύζυγό μου, για να πάρουμε μια απόφαση σαν οικογένεια. Θέλω να μιλήσω στον κόουτς Πλάθα, κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει, καθώς θέλω να δω τι ακριβώς ζητεί από μένα. Θέλω να μιλήσω με την οικογένειά μου όμως πρώτα. Η κατάσταση στη χώρα μου είναι πολύ άσχημη», δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ σε εφημερίδα της Μάλαγα.

Όσο για το αν υπάρχει πρόταση και από τη Ζενίτ είπε: «Η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα που μου έχει κάνει πρόταση. Ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ζενίτ, αλλά όχι πρόταση. Πρόταση μού έχει κάνει μόνο η Μάλαγα. Είναι μια ομάδα που θα μου άρεσε να αγωνιστώ και είναι σημαντικό για μένα που θα παίζει στην Ευρωλίγκα. Για μένα θα ήταν ωραίο να γυρίσω στην ACB, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη μαζί με το τουρκικό, γιατί θέλω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα