Στη Μπαρτσελόνα ο Βεζένκοφ
Ο Άρης είχε συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2016, ενώ μόλις του κατέθεσε πρόταση 3ετούς επέκτασης, αλλά ήταν ελεύθερος για διαπραγματεύσεις κι υπογραφή σ' άλλη ομάδα με σχεδόν €300.000.
Η Μπαρτσελόνα τον προσέγγισε, καταθέτοντας πρόταση συνολικής αξίας σχεδόν €2.000.000, ο 20χρονος Βουλγαροκύπριος φόργουορντ έκρινε πως αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή και θ' ακολουθήσει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Βαρκελώνη.
Η εξέλιξη αυτή δεν του απαγορεύει να συνεχίσει να ονειρεύεται τη συμμετοχή στο ΝΒΑ, αφού στη συμφωνία εμπεριέχεται και σχετικός όρος εξόδου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
