Σλούκας: «Για εμένα και... τον "Ζοτς"»

Γιάννης Ράμμας
Σλούκας: «Για εμένα και... τον "Ζοτς"»

bet365

Ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε απ' τη Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα 3 χρόνια κι εξήγησε την απόφασή του να φύγει απ' τον Ολυμπιακό, ξεχωρίζοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στους λόγους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδος. Καταλαβαίνω από πού ήρθα. Είμαι 25 ετών κι έκανα το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογενείας. Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε προπόνηση, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας κι υπόσχομαι αυτό να αποτυπώνεται στο παρκέ» είπε απ' την Ülker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης ο 25χρονος διεθνής γκαρντ, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήμουν στον Ολυμπιακό για 7 χρόνια, αλλά ήθελα κάτι καλύτερο για την καριέρα μου και γι' αυτό ήρθα σε μία καλή ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Είναι απ' τα καλύτερα μέρη όπου μπορεί να 'ρθει κανείς μετά τον Ολυμπιακό. Το κοινό της Φενέρμπαχτσε είναι απ' τα καλύτερα κι επίσης η παρουσία του Ομπράντοβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Είμαι πολύ περήφανος που θα δουλέψω μ' έναν προπονητή όπως αυτός. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, ώστε κι εγώ κι η ομάδα μου να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μία απ' τις μεγαλύτερος ομάδες της Ευρώπης. Η ομάδα θέλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει η πρώτη στην Ευρώπη. Η στήριξη του κόσμοι είναι πολύ μεγάλη, όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ίσως είναι ο σημαντικότερος λόγος. Έχει δουλέψει με πολλούς νεαρούς παίκτες κι έχει κερδίσει πολλά τρόπαια. Θέλω να 'μαι ο καλύτερος παίκτης με τον καλύτερο προπονητή. Θέλω περισσότερα γι' αυτό αποφάσισα να φύγω απ' τον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και θα δουλέψω σκληρά για να κάνω το μεγάλο βήμα κι η ομάδα να πετύχει τους στόχους τους» κατέληξε.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα