Χάλασε του Όλντριτζ στους Λέικερς

Χάλασε του Όλντριτζ στους Λέικερς

Χάλασε του Όλντριτζ στους Λέικερς

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς τα είπαν με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ωστόσο η κατάληξη του συγκεκριμένου ραντεβού δεν ήταν εκείνη που θα ήθελαν οι “Λιμνάθρωποι”...

Έχει ειπωθεί ξανά και δεν είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή -με δεδομένο πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα υπογράψει εκ νέου στους Καβαλίερς- το όνομα που ακούγεται πιο έντονα από το καθένα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού είναι εκείνο του ΛαΜάρκους Όλντριτζ.

Ο PF/C των Μπλέιζερς θα συναντηθεί με πολλές ομάδες, ωστόσο οι Λέικερς ήταν εκείνες που έμοιαζαν ως φαβορί. Το ραντεβού, όμως, των δύο πλευρών δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι “Λιμνάθρωποι”. Ο Κόμπι Μπράιαντ τα είπε με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ, αλλά ο τελευταίος δεν… ενθουσιάστηκε με το πλάνο των Λέικερς.

Αντίθετα, οι Ρόκετς του άφησαν καλή εντύπωση, δίχως ακόμα να έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση, αφού -όπως είπαμε- θα έχει κι άλλα ραντεβού με ομάδες του ΝΒΑ...

*Μόλις βγήκε η είδηση ότι χάλασε του Όλντριτζ στους Λέικερς, αρκετοί τα έβαλαν με τον Κόμπι Μπράιαντ για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τον πείσει. Εκείνος απάντησε μέσω twitter με μία εικόνα που έλεγε για λάθος πληροφορίες στον… βωμό των clicks!

 

NBA Τελευταία Νέα