Έμεινε στο Κλίβελαντ ο Λοβ

Έμεινε στο Κλίβελαντ ο Λοβ

Έμεινε στο Κλίβελαντ ο Λοβ

bet365

Ο Κέβιν Λοβ θα είναι παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς για πέντε ακόμη χρόνια αντί 110.000.000 $.

Ο Κέβιν Λοβ αποφάσισε να μείνει στους Καβαλίερς αφού η ομάδα του Κλίβελαντ του πρόσφερε 5ετ/ες συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 110.000.000 $.

Ουσιαστικά ο Αμερικανός power forward κράτησε την υπόσχεσή του αφού διατυμπάνιζε το προηγούμενο διάστημα πως ήθελε να μείνει στο Κλίβελαντ.

Ο Λοβ ανακοίνωσε την απόφασή του με γραπτή δήλωση η οποία ανέφερε:

«Επιστρέφω στο Κλίβελαντ. Μετά τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος το πήρα απόφαση. Δεν υπάρχει ματς που να ήθελα να παίξω περισσότερο από αυτό. Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω σε τελικούς πρωταθλήματος και εγώ ήμουν αν'ημπορος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δε μπορούσα να είμαι πιο περήφανος βλέποντας τους να ματώνουν, να ιδρώνουν και να δακρύζουν στο παρκέ.

Είχα ακούσει τις φήμες όταν έμεινα ελεύθερος. Στο τέλος όμως και αφού συναντήθηκα με τους συμπαίκτες μου (μερικές φορές οι πισίνες είναι κομβικά μέρη να βρεθείς και να συζητήσεις) και με τους διοικούντες, αποφάσισα πως ξεκάθαρα το Κλίβελαντ ήταν το μέρος για μένα. Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο... μήκος κύματος και έχουμε τον ίδιο στόχο. Υπάρχουν δουλειές που αφήσαμε στη μέση και τώρα είναι η ώρα να δουλέψουμε για να τις ολοκληρώσουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα