Αλεξίου: «Τα καλύτερα έρχονται!»

Αλεξίου: «Τα καλύτερα έρχονται!»

Αλεξίου: «Τα καλύτερα έρχονται!»
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, χαρακτήρισε σημαντική την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη κι ανέφερε πως η προσπάθεια της ομάδας είναι ακόμα στην αρχή και τα καλύτερα έρχονται.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στο aekbc.gr με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας στο Eurocup μετά την εξασφάλιση της wildcard: «Είναι γεγονός ότι η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τη “Βασίλισσά” μας, επειδή επανέρχεται στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια.

Είναι γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι όταν με κόπο και ιδρώτα δίναμε την μάχη για να φτιάξουμε μια ομάδα αξιοπρεπή και ανταγωνιστική, είχαμε στο μυαλό μας και την επιστροφή στην Ευρώπη.

Αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του κυρίου Αγγελόπουλου και της διοίκησης. Όλος ο κόσμος είδε, ωστόσο, ότι η ΑΕΚ άξιζε αυτής της συμμετοχής και αγωνιστικά.

Η ΑΕΚ οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτό όπως και ο πλήρης φάκελος που αποστείλαμε σχετικά με τα παρόντα, αλλά και μελλοντικά σχέδια της ΑΕΚ αξιολογήθηκαν από τους υπευθύνους της Ευρωλίγκας.

Και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι η αποψινή είδηση μετρίασε κάπως τον πόνο των οπαδών της ΑΕΚ στις δύσκολες αυτές ώρες της πατρίδας. Τα καλύτερα έρχονται».