Συνάντηση Αγγελόπουλων με Ντάνστον

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Ντάνστον

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Ντάνστον
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν κατ' ιδίαν με τον Μπράιαν Ντάνστον και του έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού την Δευτέρα (15/06) βρισκόταν για πολλούς μία ανάσα από την Αναντολού Εφές, ωστόσο 24 ώρες μετά οι Αγγελόπουλοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, συναντήθηκαν με τον παίκτη και του εξέφρασαν την επιθυμία να μείνει καταθέτοντας μαζί φυσικά με την οικονομική προσφορά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Στις 15/06 ο Ντάνστον συναντήθηκε με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόταση της Αναντολού Εφές (1.600.00 $ για δύο χρόνια). Στη συνέχεια ο Σέρβος ατζέντης μίλησε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ενημερώνοντάς τους για την τουρκική πρόταση.

Την επόμενη κιόλας μέρα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κάλεσαν στο γραφείο τους τον Μπράιαν Ντάνστον μόνο του (όπως έκανα και πέρυσι με τον Βασίλη Σπανούλη) και του απέδειξαν πόσο τον θέλουν να μείνει στην ομάδα. Λεπτομέρειες της πρότασης δεν έγιναν γνωστές, αλλά ο Ντάνστον εκεί που ήταν σίγουρος για την Τουρκία μοιάζει μπερδεμένος αφού άκουσε τις σκέψεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός βρίσκεται στο Ντουμπάι για διακοπές και μόλις επιστρέψει θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα