Μαρκόπουλος: «Η άμυνα είναι το κλειδί»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Η άμυνα είναι το κλειδί»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να να τελειώσει την υπόθεση της 3ης θέσης από την αυριανή (17/06) αναμέτρηση στο γήπεδο του Άρη.

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ δεν προπονήθηκε λόγω της διάτασης που τον ταλαιπωρεί, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο 4ο μικρό τελικό με αντίπαλο τον Άρη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Άρη τόνισε στο paokbc.gr: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι με τον Άρη, που είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, ειδικά μέσα στο γήπεδό του και με οποιεσδήποτε συνθήκες. Και σε αυτό το παιχνίδι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η διάρκεια, αλλά και οι δυνάμεις που θα δείξουμε στην πορεία του αγώνα, όπως επίσης και η ενέργεια που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Και η ομάδα που θα έχει αυτά τα στοιχεία και τα βγάλει στο γήπεδο θα είναι αυτή που θα κερδίσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά όπως γίνεται συνήθως, αυτό το οποίο περιμένουμε είναι ένα κλειστό παιχνίδι και όχι με το υψηλό σκορ που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Άρη. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, αυτό είναι το σημείο κλειδί και για την δική μας ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα