Νέο look το Ρέθυμνο (pic)

Gazzetta team
Νέο look το Ρέθυμνο (pic)

bet365

Το Ρέθυμνο άλλαξε χορηγό, ονομασία και χρώματα φανέλας και προχώρησε σε αλλαγή σελίδας.

Σε νέα εποχή μπαίνει η ομάδα μπάσκετ της Ρέθυμνο ΚΑΕ, με το σήμα και τα χρώματα να αλλάζουν και την νεοσύστατη εταιρεία CRETAN KINGS να γίνεται ο βασικός χορηγός ονόματος της ομάδας που θα λέγεται πλέον Ρέθυμνο CRETAN KINGS, με στόχο να γίνει η ομάδα των απανταχού Κρητικών με επίκεντρο και έδρα πάντα το Ρέθυμνο.

Όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, κ. Κωστής Ζομπανάκης, στο γεύμα που παρέθεσε η ΚΑΕ στους εκπροσώπους Τύπου της Κρήτης στην παραδοσιακή ταβέρνα «Κορφή» στο Ρέθυμνο, η ομάδα αλλάζει το όνομα της σε Ρέθυμνο CRETAN KINGS. Μαζί με το όνομα αλλάζει και το σήμα, με τον Μινώταυρο, σύμβολο της Μινωικής Κρήτης, να αποτελεί πλέον το νέο σημείο αναφοράς της ομάδας. Παράλληλα, το μπλε χρώμα στην φανέλα θα το διαδεχτεί το κεραμιδί, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα της Κνωσού.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζομπανάκης, «Η ομάδα Ρέθυμνο CRETAN KINGS έχει στόχο να γίνει η ομάδα όλων των απανταχού Κρητικών με επίκεντρο το Ρέθυμνο. Το Ρέθυμνο είναι η βάση μας».

Η εταιρεία «CRETAN KINGS» θα έχει πολλές προεκτάσεις, ενώ θα αποτελείται από τον κ. Ζομπανάκη, ο οποίος θα διατηρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ενώ οι υπόλοιποι μέτοχοι θα είναι Κρητικοί που αγαπούν το μπάσκετ και τον τόπο τους.

Η εταιρεία «CRETAN KINGS» είναι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα και έχει 3 στόχους:

1) Να ενισχύει την ομάδα μπάσκετ Ρέθυμνο CRETAN KINGS μαζί με τους άλλους σπόνσορες.

2) Να ενισχυθεί το κοινωνικό πρόγραμμα RETHYMNO ASSIST.

3) Όλοι οι μέτοχοι να προσπαθήσουν να βρουν επενδύσεις για την Κρήτη.

Ο μεγαλομέτοχος της Ρέθυμνο ΚΑΕ, Κωστής Ζομπανάκης, ξεδίπλωσε τις σκέψεις του και τις ιδέες που βασίζονται στην εταιρεία CRETAN KINGS, δηλώνοντας: «Στόχος μας είναι την επόμενη πενταετία να γίνουμε η ομάδα των απανταχού Κρητικών με βάση το Ρέθυμνο. Η CRETAN KINGS είναι μία εταιρεία που ιδρύεται τώρα. Εγώ θα είμαι ο μεγαλομέτοχος και θα αποτελείται από πολλούς Κρητικούς και φίλους της Κρήτης. Μέσω της ομάδας κατάλαβα πως δουλεύει η Ελληνική κοινωνία και τι λείπει. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι η Ελλάδα πρέπει να χτιστεί από κάτω προς τα πάνω. Η εμπειρία μου στο Ρέθυμνο είναι πολύ θετική. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι να κάνουμε πράγματα για την κοινωνία μας. Η CRETAN KINGS θα αποτελείται από 3 κομμάτια.

Το 1o είναι να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ. Μία ομάδα μπάσκετ σου επιτρέπει να κάνεις γνωριμίες. Είναι ένα «όχημα» διασκέδασης και βέβαια είναι το αθλητικό κομμάτι το οποίο αρέσει σε όλους.

Το 2ο κομμάτι είναι κάτι που ήδη άρχισε και λέγεται «RETHYMNO ASSIST». Η CRETAN KINGS θα ενισχύσει το ASSIST. Εγώ προτιμώ την κοινωνική διδασκαλία του εθελοντισμού και σε μικρούς και σε μεγάλους. Θα έχει σαν βοήθεια την ομάδα μπάσκετ. Η σύμπραξη με το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι μεγάλη υπόθεση. Το να συμπράξεις με το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι μεγάλη τιμή. Το πρόγραμμα «RETHYMNO ASSIST» που πραγματοποιήσαμε ήταν επιτυχημένο και θέλουμε να το επεκτείνουμε.

Το 3ο κομμάτι που προσθέτουμε είναι το κοινωνικό «επιχειρείν». Δηλαδή όλοι αυτοί που μπαίνουμε να προσπαθήσουμε να βρούμε επενδύσεις καλές για την Κρήτη. Βλέπω πολύ σημαντικό να ψάξουμε για επενδύσεις στον αγροτικό τομέα και να προωθήσουμε την κρητική διατροφή. Η δική μας αγροτική κουλτούρα είναι πολύ σημαντική, πολύ μεγάλη και δεν την έχει πιάσει κανείς. Οι επενδυτές στο μπάσκετ θα είναι επενδυτές και σε άλλα πράγματα. Το φιλανθρωπικό. Γιατί να μην δούμε πως να ενισχύσουμε μία από τις τοπικές τράπεζες; Όλοι θα μου πείτε τι μπορείς να κάνεις αυτές τις εποχές στην Ελλάδα. Εγώ τις αγνοώ και προχωράμε.

Τι θέλει να κάνει η CRETAN KINGS στην Κρήτη; Μας έρχονται πολλές ιδέες. Όπως να κάνουμε ακαδημία στα Χανιά. Να κάνουμε το ίδιο στο Ηράκλειο. Θα μπορέσουμε τα φιλανθρωπικά μας να τα διοχετεύσουμε μέσω των ακαδημιών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα