Στην Κύμη Ψαθάς και... βόμβα

Gazzetta team
Στην Κύμη Ψαθάς και... βόμβα

bet365

Ο Γιάννης Ψαθάς ανακοινώθηκε από την Κύμη,με τη διοίκηση να αναφέρει ότι αναμένεται και νέα.. βόμβα.

Παρουσιάστηκε ο Γιάννης Ψαθάς από την Κύμη, ο οποίος μετά τον Σταύρο Τουτζιαράκη αποτελεί την δεύτερη μεγάλη μεταγραφή των νεοφώτιστων στην Α2.

Η διοίκηση ωστόσο να αναφέρει ότι θα ακολουθήσει και νέα...βόμβα.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έχει την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίσει στην "οικογένεια" του Γυμναστικού έναν σπουδαίο αθλητή, τον Γιάννη Ψαθά, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή που αναμφίβολα αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς ο Ψαθάς ήταν ένας από τους στυλοβάτες της ΑΕΝ Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η είδηση της συγκεκριμένης μεταγραφής έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους μας, αφού τον Γιάννη συνδέουν ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί με την Κύμη, με την γυναίκα του να κατάγεται από την πόλη μας.

Εκτός αυτού βέβαια, η προσθήκη του 32χρονου φόργουορντ είναι εξαιρετικά ουσιώδης από αγωνιστικής απόψεως, καθώς προστίθεται στην ομάδα της Κύμης ακόμα περισσότερη εμπειρία και ποιότητα, ενώ στο ...οπλοστάσιο του κόουτς Μπρατσιάκου μπαίνει ένα επιπλέον σημαντικό όπλο για την πορεία στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Ψαθάς ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου της ΑΕΝΚ στην Α1 πριν τρία χρόνια, με την ομάδα των βορείων προαστίων να τον εμπιστεύεται και στην Α1. Εκεί πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ θεωρείται κατά κοινή ομολογία ως ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες των τελευταίων χρόνων στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας. Το γεγονός αυτό δείχνει την σκληρή δουλεία του στις προπονήσεις και αποτυπώνει πλήρως τον επαγγελματισμό του!

Η μπασκετική σταδιοδρομία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Γυμναστικού άρχισε στην πόλη που γεννήθηκε, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Το 2002 πήγε στην Θεσσαλονίκη και τον Αετό Τούμπας και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Επόμενος σταθμός του το ICBS, όπου έμεινε για τρία χρόνια και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2. Στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκού, Ρεθύμνου, Απόλλωνα Πάτρας, Ψυχικού, ενώ όπως αναφέραμε τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στην Κηφισιά. Να σημειώσουμε ότι την σεζόν 2012/13, όταν αγωνιζόταν στην Α2 με την Κηφισιά, πέτυχε την κορυφαία επίδοση tendex(1800) στην ιστορία της κατηγορίας!

Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Ψαθά είναι η μεγάλη ενέργεια που βγάζει σε άμυνα και επίθεση, η εκρηκτικότητα, καθώς και τα αθλητικά του προσόντα. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε δύο διαγωνισμούς καρφωμάτων σε ελληνικά All Star Game, το 2009 και το 2010. Την δεύτερη φορά προκάλεσε αίσθηση, αφού κατάφερε να αφήσει πίσω του αθλητές όπως ο Τσίλντρες του Ολυμπιακού και ο Χάισλιπ του Παναθηναϊκού και να φτάσει στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Λανς Χάρις.

Η μεταγραφή ενός τόσο ποιοτικού παίκτη όπως είναι ο Ψαθάς, αλλά και αυτή του Τουτζιαράκη που προηγήθηκε, δείχνει ότι η διοίκηση του ΓΣ Κύμης μένει πιστή στις εξαγγελίες της ότι υπάρχουν υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα της Α2. Είναι δεδομένο ότι οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ και ότι θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια, ώστε να συμπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ που θα έχει στην διάθεση του ο κόουτς Βασίλης Μπρατσιάκος. Αναμείνατε λοιπόν και θα ...σκάσει νέα βόμβα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα