ΛεΜπρον, ο ΜΥΘΟΣ! (pic & vid)

Φάνης Παναγιώτου
ΛεΜπρον, ο ΜΥΘΟΣ! (pic & vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς οδήγησε τους Καβαλίερς στο 2-1 επί των Γουόριορς. Ο "Βασιλιάς" πραγματοποιεί ΕΠΙΚΕΣ εμφανίσεις στους Τελικούς του ΝΒΑ!

OK, είναι ο κορυφαίος παίκτη του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Στη σειρά των Τελικών της Ανατολής ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ κι οδήγησε τους Καβαλίερς στο 4-0 επί των Χοκς. Ποιος, όμως, σας είπε ότι ο ΛεΜπρον σταμάτησε εκεί; Θέλετε να δούμε τι κάνει στους Τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Γουόριορς;

Game 1: 44 πόντοι-8 ριμπάουντ-6 ασίστ. Game 2: 39 πόντοι-16 ριμπάουντ-11 ασίστ. Game 3: 40 πόντοι-12 ριμπάουντ-8 ασίστ.

Με λίγα λόγια, ο King James κάνει ΕΠΙΚΗ σειρά, καθώς μετράει 41 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ κατά μέσο όρο κόντρα στους Γουόριορς. Ναι, τους Γουόριορς που άπαντες θαυμάσαμε στη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Τώρα, όμως, είναι η στιγμή που πρέπει να υποκλιθούμε στον ΛεΜπρον, από τα χέρια του οποίου (πόντοι - ασίστ) περνάει το 66% των πόντων του Κλίβελαντ!

Ο "Βασιλιάς" πέτυχε ακόμα ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού μέτρησε 123 πόντους στους τρεις πρώτους Τελικούς. Τους περισσότερους EVER όπως μπορείτε να δείτε:

Αν θα τα καταφέρει στο τέλος δεν το ξέρουμε. Ούτε ο ίδιος το ξέρει γι' αυτό και δεν υπόσχεται τίποτα. Αυτό που λέει είναι πως θα δώσει τα πάντα μέχρι το φινάλε. Κι αυτό είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει!

 

NBA Τελευταία Νέα