Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη (poll)

Φάνης Παναγιώτου
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη (poll)
Με αποκλειστικό στόχο το 1-1, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (19:30/Novasports 2) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι μπροστά με 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket League.

Τι κι αν ο Βασίλης Σπανούλης ήταν άστοχος; Ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις που ήθελε κι εκμεταλλεύτηκε την έδρα του στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά έκανε το 1-0, πλέον όμως η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ κι εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το 1-1 κι εκτός όλων των άλλων, οι "πράσινοι" ποντάρουν και στον κόσμο τους.

Αγωνιστικά, ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους συνεργάτες του δεν είναι άλλος από τον Εστεμπάν Μπατίστα. Ο σέντερ από την Ουρουγουάη θα βρίσκεται ξανά στα πιτς, καθώς δεν είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σημαντικό προβλήματα για το "Τριφύλλι", που είχε παράπονα από τη διαιτησία του πρώτου τελικού.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό μόνο ενθουσιασμός δεν υπάρχει για το 1-0. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ετοίμασε την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον δεύτερο τελικό της Basket League, αφού μ' εξαίρεση τον Ιωάννη Παπαπέτρου που δεν έπαιξε ούτε στο Game 1, δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία.

*Ο επόμενος τελικός θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή (14/06) στις 19:30 (OTE SPORT).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα