ΠΑΟΚ vs. Άρης, πράξη… δεύτερη

ΠΑΟΚ vs. Άρης, πράξη… δεύτερη

bet365

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30/Novasports 1) στο δεύτερο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, η οποία θα κρίνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Το Game 1 ήταν γεμάτο ανατροπές. Ο Άρης έδειχνε να έχει ισχυρό προβάδισμα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς… τούμπα στα τελευταία λεπτά κι εν τέλει ο Σούλης Μαρκόπουλος κι οι συνεργάτες του πήραν το ένα από τα τρία ροζ φύλλα που αναζητούν. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα του Άρη, ο οποίος ψάχνει πάση θυσία το 1-1.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 (Novasports 1), με τους γηπεδούχους να στερούνται εκ νέου την παρουσία του κόσμου τους, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Αγωνιστικά, μετά από καιρό τα νέα είναι ευχάριστα στον Άρη, αφού Άντριου Νέιμικ επιστρέφει και… λύνει τα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη. Βέβαια, σταθερά εκτός μάχης βρίσκονται οι Αντεγκμπόγε και Καραθανάσης… Από την άλλη, στον ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει ήδη τον Τζούλιαν Βον (σ.σ. όπως και τους Χαραλαμπίδη - Κακαρούδη), αλλά το ευχάριστο είναι πως δεν προέκυψε κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα κι άπαντες είναι έτοιμοι για το 2-0.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα