Χωρίς τον Παπαπέτρου και στο ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Το πρόβλημα του Έλληνα φόργουορντ στον αχίλλειο είναι πιο σοβαρό από τις πρώτες εκτιμήσεις και θα τον κρατήσει έξω σίγουρα για τις επόμενες πέντε μέρες (εκτός και του Game 3).
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αφού έδειξε σε βίντεο στους παίκτες τους τα λάθη που έκαναν στο νικηφόρο ματς του ΣΕΦ, τους γύμνασε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς τονίζοντας κυρίως την τακτική που θα ακολουθήσουν στο ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.