«Πρόταση της Ούνικς σε Ντάνστον»
Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα, λοιπόν, με το sportando.net, η Ούικς Καζάν έχει καταθέσει ήδη πρόταση συνεργασίας στους Μπράιαντ Ντάνστον και Βλάντιμιρ Μίτσοφ!
Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, back2back καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και μία από αυτές φέρεται να είναι η Ούνικς, με τον παίκτη ν’ αποφασίζει για το μέλλον του, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά.
Όσον αφορά τον Σέρβο γκαρντ, φέτος έπαιξε για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσει στην Τουρκία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
