Ο ΛεΜπρον υπερασπίστηκε τον Μπλατ

Ο ΛεΜπρον υπερασπίστηκε τον Μπλατ

Ο ΛεΜπρον υπερασπίστηκε τον Μπλατ

bet365

Αμφισβητήθηκε, πολλοί έγραψαν πως φεύγει, αλλά τελικά έμεινε κι ετοιμάζεται για τους Τελικούς! Φυσικά κι αναφερόμαστε στον Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο υπερασπίστηκε ο ΛεΜπρον.

Όταν ανέλαβε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας του ΛεΜπρον… Βλέπετε, έγινε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά οι στόχοι είναι υψηλοί κι ήταν άγνωστο αν ένας rookie coach θα μπορέσει ν’ ανταποκριθεί. Ναι, καλά καταλάβατε. Μιλάμε για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Η δουλειά του πρώην τεχνικού της Μακάμπι Τελ Αβίβ αμφισβητήθηκε και το ενδεχόμενο ν’ απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Καβαλίερς, όταν το Κλίβελαντ γνώριζε τη μία ήττα μετά την άλλη μέσα στον Γενάρη, έμοιαζε αρκετά πιθανό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και φτάνοντας στο… σήμερα, οι Καβαλίερς ετοιμάζονται για τους Τελικούς του ΝΒΑ κι ο Μπλατ έχει μπροστά του την πρόκληση να γράψει ιστορία. Να οδηγήσει το Κλίβελαντ στον πρώτο του τίτλο σε ομαδικό σπορ και παράλληλα να κατακτήσει τον κόσμο, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Την περίοδο που ο Ντέιβιντ Μπλατ αμφισβητήθηκε, ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν βγήκε μπροστά. Δεν κατηγόρησε ποτέ τον προπονητή του, αλλά το γεγονός ότι δεν έκανε ποτέ δηλώσεις υπέρ του, οδήγησε αρκετούς στο συμπέρασμα πως οι σχέσεις των δύο δεν είναι κι οι καλύτερες. Αν ισχύει δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι πως πλέον ο King James βγήκε μπροστά και λίγο πριν τους Τελικούς υπερασπίστηκε τον τεχνικό των Καβαλίερς.

«Προφανώς και γνωρίζαμε πως πολλοί θα έλεγαν διάφορα πράγματα. Βέβαια, αυτά δεν σημαίνουν πολλά, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Έτσι ανεβαίνουν οι πωλήσεις. Έτσι είναι οι δουλειές», σχολίασε ο ΛεΜπρον και στη συνέχεια τόνισε: «Οι άνθρωποι λατρεύουν να διαβάζουν τα αρνητικά. Όχι τα καλά. Γι’ αυτό και πιστεύω πως ο Μπλατ χειρίστηκε την όλη κατάσταση με απίστευτο τρόπο! Είναι rookie στο ΝΒΑ κι έφτασε την ομάδα τους μέχρι τους Τελικούς. Έκανε μία πολύ δύσκολη δουλειά».

 

NBA Τελευταία Νέα