Όταν είσαι χαλαρός, αυτά παθαίνεις

Όταν είσαι χαλαρός, αυτά παθαίνεις

Όταν είσαι χαλαρός, αυτά παθαίνεις

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες βιάστηκε να καταδικάσει τον Άρη ο οποίος πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός και μείωσε σε 2-1 ενώ συμβουλεύει τον Αγραβάνη να επισκέπτεται καθημερινά μία εκκλησία

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός μας και κάπως έτσι την πάτησα. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έκανε το 3-0, αλλά είδε τον Άρη να με ένα καταπληκτικό μπάσκετ να τον νικά με ευκολία.

Θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια.

Το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Για το ματς με τον Άρη αλήθεια δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Λίγα πράγματα και κυρίως απλά πράγματα έκριναν την αναμέτρηση.

1. Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρά στο ματς, ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και όταν οι Πειραιώτες αποφάσισαν αν αντιδράσουν οι γηπεδούχοι βρήκαν 2-3 μεγάλα σουτ και το παιχνίδι χάθηκε.

2. Δε με ενόχλησε το 6/34 τρίποντα, αλλά η επιμονή να γυρίσουν το ματς με τον συγκεκριμένο τρόπο. Το πρώτο ματς μετά από πολλά χρόνια στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του.

3. Ο Άρης ήταν 100% καλύτερος και δίκαια προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου με διψήφια διαφορά πόντων. Αυτό ήταν και το εντυπωσιακό! Συνεχώς είχε προβάδισμα τέτοιο που δεν αγχώθηκε το παραμικρό.

4. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ έκανε τα πάντα όλα που λέει κι ο Αλέφαντος. Δεν βρέθηκε ένας να τον σταματήσει.

5. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν για κλάματα. Αποφάσισαν να παίξουν όπως έπρεπε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ήταν αργά και κυρίως ο Άρης ήταν σοβαρός.

Με ενόχλησε αρκετά που πολλοί έσπευσαν να υποτιμήσουν την προσπάθεια του Άρη και να μιλήσουν για εσκεμμένη ήττα του Ολυμπιακού.

Ο Άρης νίκησε τον Ολυμπιακό. Δεν έχασε ο Ολυμπιακός από τον Άρη.

Υπάρχει διαφορά...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ

Το μοναδικό κέρδος του ματς ήταν η απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στείλει στα αποδυτήρια τον Δημήτρη Αγραβάνη. Τον έκανε αλλαγή και δυσφόρησε λέγοντας κάτι του στυλ, «γιατί με βγάζεις τώρα». Ορθά ο coach τον έστειλε για μπάνιο.

Πιστέψτε με πως σε θέμα πειθαρχίας τα έχουν «ακούσει» και έντονα ακόμη και πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας.

Ο Αγραβάνης έχει όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά πολλάκις έχω αναφέρει τη λανθασμένη νοοτροπία του. Από τον τρόπο που λειτουργεί στο παρκέ (το πρώτο πράγμα που ψάχνει είναι το σκορ) μέχρι τον τρόπο που παρακολουθεί τα ματς όταν βρίσκεται στον πάγκο.

ΥΓ: Η πιο αστεία δικαιολογία που διάβασα είναι πως έχασε επίτηδες ο Ολυμπιακός για να γυρίσει υγιής ο Πέτγουεϊ.

ΥΓ 2: Αγραβάνη αντί να ανάβεις ένα κεράκι καθημερινά στους Αγγελόπουλους (που σε αγόρασαν από τον Πανιώνιο), στον Μπαρτζώκα (που σε έφερε) και στον Σφαιρόπουλο (που σου έχει δώσει ενεργό ρόλο), συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο σε επίσημη αναμέτρηση.

ΥΓ 3: Κάθε μέρα και καλύτερος ο Παναθηναϊκός και ας λέτε ότι θέλετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γεννήθηκε το 1977 και από μικρή ηλικία ερωτεύτηκε το μπάσκετ το οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ως προπονητής (για λίγο) και πλέον ως δημοσιογράφος. Ασχολείται με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2002 και είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του όπως ήταν ακριβώς και την πρώτη μέρα που ασχολήθηκε με αυτή.

Πέραν του μπάσκετ του αρέσει να βλέπει (και να παίζει) τένις, μπιλιάρδο και ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άρνηση για το ΝΒΑ που είχε πιο παλιά, αλλά σαν την Euroleague... δεν έχει.