Οι 7 συμβουλές του Λάνγκφορντ

Οι 7 συμβουλές του Λάνγκφορντ

Gazzetta team
Οι 7 συμβουλές του Λάνγκφορντ

bet365

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ αναφέρθηκε στο τρίτο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε κάποιες απόψεις που διέπουν τον τρόπο ζωής του.

Αναλυτικά το blog του Κέβιν Λάνγκφορντ στο esake.gr:

«Ώρα για blog ξανά. Είμαστε στα ημιτελικά, παίζουμε εναντίον του Παναθηναϊκού και είμαστε πίσω στη σειρά με 2-0. Παίξαμε δυνατά, αλλά είναι καλή ομάδα και μερικά πράγματα που συνέβησαν δεν μπορούσαμε να τα ελέγξουμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ειδικά απέναντι σε καλές ομάδες. Αν προσθέσεις και αυτά τα «άλλα πράγματα» να είναι εναντίον σου, γίνεται σχεδόν αδύνατον. Τώρα θα παίξουμε το τρίτο παιχνίδι στην έδρα μας και θα δούμε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιο μομέντουμ για μας.

Καθώς πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια μετά το δεύτερο παιχνίδι, μου ήρθε «Θεία επιφοίτηση» περνώντας έξω από την αίθουσα για το ντόπινγκ κοντρόλ. Τα τεστ για το ντόπινγκ γίνονται για να βεβαιωθούμε ότι οι παίκτες δεν «κλέβουν» κερδίζοντας άδικο πλεονέκτημα. Προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να διατηρήσουν την ακεραιότητα του παιχνιδιού. Είναι ειρωνικό πως τόσα άλλα πράγματα που βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αγώνων αγνοούνται. Είναι πραγματικά θλιβερό. Δεν είναι πάντως το ντοπάρισμα των παικτών, αυτό που με ανησυχεί για το παιχνίδι.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που έχω φτάσει να κατανοήσω μέσω εμπειρίας, που με βοηθούν να κατανοήσω τα λογικά μου μέσα σε όλα αυτά. Θυμηθείτε αυτά τα πράγματα γιατί θα σας βοηθήσουν.

1.Η ζωή δεν είναι δίκαιη για μερικούς.

2.Οι κακοί κάποιες φορές κερδίζουν. Κάποιες φορές δεν κερδίζουν.

3.Μερικές φορές οι καλοί τελειώνουν τελευταίοι. Μερικές φορές όχι.

4.Δεν υπάρχει κάρμα. Αν περιμένεις το πεπρωμένο να φροντίσεις για κάτι θα πεθάνεις περιμένοντας.

5.Μην βασίζεσαι στα λεφτά των άλλων.

6.Δεν έχεις καμιά δουλειά να ασχολείσαι με το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

7.Ακούγοντας την λέξη «όχι» δεν πέθανε κανείς.

Μέχρι την επόμενη φορά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα