Προπονήθηκε στο ΣΕΦ ο Άρης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Άρης γυμνάστηκε ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση των playoffs.
Νέιμικ, Αντεγκμπόγε και Καραθανάσης είναι ήδη σημαντικές αποσυίες για τον Άρη οπότε ο Δημήτρης Πρίφτης μάλλον έφυγε ικανοποιημένος από την προπόνηση του Άρη αφού δεν υπήρξε νέο απρόοπτο.
Οι Θεσσαλονικείς γυμνάστηκαν στην βοηθητική σάλα του ΣΕΦ ύστερα από παραχώρηση του Ολυμπιακού και θέλουν στον δεύτερο ημιτελικό να φανούν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το Game 1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.