Μοναδικά ρεκόρ από ΛεΜπρον & Μπλατ! (pics)

Μοναδικά ρεκόρ από ΛεΜπρον & Μπλατ! (pics)

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς με 4-0 στις νίκες στη σειρά των Τελικών της Ανατολής, με τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντέιβιντ Μπλατ να πετυχαίνουν μοναδικά ρεκόρ!

Ο King James ήταν εξαιρετικός κι οδήγησε τους Καβαλίερς στους Τελικούς του ΝΒΑ. Αυτή θα είναι η 5η σερί φορά που ο ΛεΜπρον θα βρεθεί στους Τελικούς, έχοντας παίξει στο All Star Game την ίδια σεζόν, κάτι που στην ιστορία έχουν καταφέρει μόνοι Μπιλ Ράσελ και Μπόμπ Κούζι!

Ακόμα, ο "Βασιλιάς" που μέτρησε 30.3 πόντους - 11 ριμπάουντ - 9.3 ασίστ στη σειρά με τους Ατλάντα Χοκς έγινε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που μετράει 30π., 10ρ., 9ρ. μέσο όρο σε οποιαδήποτε σειρά playoffs!

Όσον αφορά στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο άλλοτε head coach της Μακάμπι Τελ Αβίβ έβαλε τ’ όνομα του δίπλα σ’ εκείνο του Πατ Ράιλι, ως οι μοναδικοί rookie προπονητές που έχουν κάνει sweep σε 2 γύρους των playoffs, ενώ ο τεχνικός των Καβαλίερς πέτυχε παράλληλα κάτι μοναδικό: Είναι ο μοναδικός rookie coach που “σκούπισε” τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, δηλαδή τον Μάικ Μπούντενχολζερ των Ατλάντα Χοκς!

 

NBA Τελευταία Νέα