Μανωλόπουλος: «Απλά το 1-0»

Μανωλόπουλος: «Απλά το 1-0»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως στο Game 2 και κάλεσε τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό να μην αποπροσανατολιστούν απ' τη διαφορά των 25 πόντων επί του ΠΑΟΚ (83-58) στο ΟΑΚΑ.

«Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί έχουμε προβλήματα από τραυματισμούς και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ ομάδα, με καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Θεωρώ, όμως, πως όλους όσοι ήταν στο παρκέ και στις προπονήσεις δούλεψαν πάρα πολυ καλά. Τους ευχαριστώ γι' αυτό. Είχαν συγκέντρωση. Είμαι ευχαριστημένος στο κομμάτι της άμυνας δεύτερο ημίχρονο κι από εκεί γίναμε καλύτεροι κι επιθετικά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί ξεκινάς και μετά πρέπει να παίξεις στην επίθεση. Θέλαμε περισσότερο passing και πρέπει να το δουλέψουμε» είπε στη συνέντευξη Τύπου της πρεμιέρας της δεύτερης ημιτελικής σειράς της Α1 ο 45χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Απ' όταν έφυγε ο κόουτς Ιβάνοβιτς, θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, κ. Παππά, ο οποίος επί 2,5 εβδομάδες τράβηξε πολλά, με βοήθησε πάρα πολύ. Και θέλω να καλωσορίσω τον κόουτς Λυκογάννη. Επειδή είχα το scouting, ξέρω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής, οι ομάδες του πάντα έπαιζαν ωραίο μπάσκετ κι ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε. Νιώθω πολύ τυχερός γι' αυτό».

Όσο για τη συνέχεια: «Ο ΠΑΟΚ θα 'ναι πολύ καλύτερος την Πέμπτη (28/5, 18:30/novasports 3). Θα 'ναι διαφορετικά. Εμείς θα 'χουμε τον κόσμο μας πάλι, αλλά ο ΠΑΟΚ θα 'ναι καλύτερος. Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό (26/5), κάναμε απλά το 1-0, η διαφορά δεν παίζει ρόλο. Πρέπει να 'μαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι. Πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα