«Let's Do it!» με τον Ολυμπιακό

«Let's Do it!» με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Let's Do it!» με τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του θα συνεχίσει και στους επόμενους αγώνες το πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς «Let's Do it».

Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» κι ο στόχος του προγράμματος: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, ανακοινώνει ότι και στους επόμενους αγώνες συνεχίζεται η εφαρμογή του προγράμματος Κοινωνικής Πρόσφοράς, το ‘’Let’s Do it!’’.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μιας ειδικής πολυμορφικής αίθουσας δημιουργίας και εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «ONE TEAM» της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την Euroleague.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναπτύσσει με διάφορους τρόπους δραστηριότητα για την εκπλήρωση του σκοπού και την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την κατασκευή αυτού του χώρου και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Για όσους φιλάθλους επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρηματών στα Εκδοτήρια ,στις Θύρες VIP ,3 και 7».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα