Ντε Κολό: «Ο Σπανούλης λέει διάφορα»

Gazzetta team
Ντε Κολό: «Ο Σπανούλης λέει διάφορα»
Ο Ναντό Ντε Κολό, τόνισε ότι ο Βασίλης Σπανούλης λέει και κάνει διάφορα πράγματα στη διάρκεια του αγώνα, σημειώνοντας όμως ότι αυτά συμβαίνουν παντού, ακόμη και στο ΝΒΑ.

«Από το ξεκίνημα του αγώνα προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη. Για την ακρίβεια, προσπάθησα να τον περιορίσω επιθετικά. Μην ξεχνάτε πως είναι η καρδιά και το μυαλό του Ολυμπιακού. Για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Παρ' όλα αυτά, ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παλέψει, θα σπρώξει, θα σου ψιθυρίσει πράγματα στο αυτί κι άλλα δυσάρεστα, για να πάρει το πλεονέκτημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις. Με εκνεύριζε αλλά είναι μέρος το παιχνιδιού και συμβαίνει παντού. Ιδίως στο ΝΒΑ» δήλωσε αρχικά ο Γάλλος γκαρντ.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Σπανούλης είπε και έκανε πολλά πράγματα που απέσπασαν την προσοχή μου από το παιχνίδι. Αλλά δεν απάντησα. Οι ενέργειές του δημιουργούν συγκεκριμένα συναισθήματα, όμως εγώ μπορώ να τα ελέγχω. Όσον αφορά τα όσα λέει στους διαιτητές, το θεωρώ φυσιολογικό. Στο Final Four όλοι παίζουν πολύ επιθετικά, επομένως οι διαιτητές δεν παίρνουν πολλές φορές τη σωστή απόφαση».