Πρέλεβιτς: «Έχουμε πετύχει ήδη τους στόχους μας»

Gazzetta team
Πρέλεβιτς: «Έχουμε πετύχει ήδη τους στόχους μας»

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την πορεία του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό κι αναφέρθηκε στις σχέσεις της ΚΑΕ με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που έγινε στην Τούμπα για την πορεία της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν βλέπεις πάντα και προς το καλύτερο. Η ομάδα όμως έχει πετύχει ήδη τους στόχους της για φέτος».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία 20 χρόνια».

Για τις σχέσεις με τον κ. Ιβάν Σαββίδη: «Ως διοίκηση, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε είχαμε πει ότι η ομάδα χρειάζεται ισχυρό μεγαλομέτοχο. Με τον κ.Σαββίδη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ και μας βοηθάει από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στον σύλλογο. Είναι ένας από τους λόγους που εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εδώ. Από εδώ και πέρα όμως τι θα συμβεί, δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα