Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκάλης

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκάλης

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκάλης

bet365

Ο Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, όπως και στη διοίκηση του Άρη για τη σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας.

«Θέλω να συγχαρώ προπονητές και παίκτες του ΑΡΗ για την πανάξια νίκη – πρόκριση τους στην τετράδα του Πρωταθλήματος σε βάρος μιας δυνατής ομάδας, όπως ήταν η φετινή ΑΕΚ. Βέβαια δεν ήταν μόνοι τους αφού είχαν την βοήθεια του συγκλονιστικού ΑΡΕΙΑΝΟΥ λαού που θύμισε παλιές μεγάλες στιγμές.

Ακόμη να συγχαρώ τον Πρόεδρο και την Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που δεν ξέφυγε από τον αρχικό στόχο της οικονομικής εξυγίανσης του συλλόγου και κατάφερε με σωστές κινήσεις να μειώσει τα χρέη του παρελθόντος και συγχρόνως να δημιουργήσει μια ομάδα ικανή να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Νοιώθω χαρούμενος που από την αρχή της φετινής χρονιάς στήριξα και στηρίζω αυτήν την προσπάθεια που είχε σαν αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να σταθεί όρθιος αλλά και να έρθει ο νέος επενδυτής ο κ Λάσκαρης. Μιλώντας μαζί του είδα ότι είναι φιλόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες για την ομάδα μας.

Βέβαια η φετινή χρονιά δεν τελείωσε για τον ΑΡΗ που θα προσπαθήσει από δω και πέρα για το καλύτερο», ανέφερε ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα