Ματς… do or die!

Ματς… do or die!

bet365

Συνεχίζεται η δράση στα playoffs της Basket League με όλα τα ζευγάρια του πρώτου γύρου να βρίσκονται στο 1-1!

Ποιος θα το περίμενε πως θα έχουμε τόσο συναρπαστικό πρώτο γύρο στα playoffs της Basket League; Κι αν για το ζευγάρι Άρης - ΑΕΚ το ενδεχόμενο να δούμε τρίτο ματς συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες, δεν ισχύει το ίδιο για το Παναθηναϊκός - Κολοσσός και σε μικρότερο βαθμό για το ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο…

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα ζευγάρια θα κριθούν σε τρίτα ματς. Το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στο ΟΑΚΑ (16:30/Novasports 2) εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το 2-1 κόντρα στον Κολοσσό, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ρόμπινσον, Σμιθ και Χάγκις. Από την άλλη, για τους «πράσινους» σταθερά εκτός… μάχης βρίσκονται οι Γκιστ και Παππάς, ενώ τραυματίες είναι ακόμα οι Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλος και Διαμαντάκος. Το θετικό, όμως, είναι πως επιστρέφουν κανονικά οι Διαμαντίδης και Φώτσης.

Από εκεί και πέρα, στις 18:30 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει εκ νέου το Ρέθυμνο, με τον Σούλη Μαρκόπουλος να περιμένει τον Μαρκ Κάρτερ (σ.σ. τραυματίας, έμεινε εκτός από το Game 2).

Ωστόσο, το μεγάλο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου Άρης κι ΑΕΚ θα… παλέψουν για μία θέση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά προβλήματα, με τον Αντεγκμπόγιε να βρίσκεται στα πιτς και τον Νέιμικ να είναι αμφίβολος (σ.σ. δεν προπονήθηκε χθες 18/5), ενώ από την άλλη, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει ξανά στον Μαλίκ Χέρστον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (16:30/Novasports 2)
ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ (18:30/Novasports 3)
ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (20:30/Novasports 2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα