Στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, για το 1-1 η ΑΕΚ

Στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, για το 1-1 η ΑΕΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διεκδικήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, πρώτα, όμως, θα διεξαχθούν οι δεύτερες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου των playoffs της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το… καθήκον του κι υπερασπίστηκε την έδρα του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Κολλοσό. Σειρά έχει η δεύτερη αναμέτρηση στη Ρόδο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην υπολογίζει στους Διαμαντίδη, Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλο και Φώτση. Αντίθετα, την πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι Κούπερ και Μόργκαν.

Ωστόσο, το μεγάλο ματς της ημέρας θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ θα ψάξει το 1-1 κόντρα στον Άρη. Το πρώτο ματς της σειράς κρίθηκε στον πόντο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του πρώτου γύρου. Η Ένωση ποντάρει στον κόσμο της, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να προβληματίζεται εκ νέου για τον Μαλίκ Χέρστον που παραμένει στα πιτς.

Τέλος, στην Κρήτη, το Ρέθυμνο θέλει να φέρει στα ίσια τη σειρά με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με σημαντική διαφορά στο Game 1, εν τέλει έκανε το 1-0.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:30 (Novasports 2)
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΟΚ 19:00 (Novasports 2)
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 19:00 (ΟΤΕ SPORT 4)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα