Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ & Άρη
Οι αποφάσεις του:
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 400,00€ και
β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο) πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ ΚΑΕ της 6-5-2015
Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ:
α) για χρήση κροτίδων εντός γηπέδου αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 1.500,00€ και
β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στις 6-5-2015.
Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ:
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (χρήση καπνογόνου στις κερκίδες) πρόστιμο 500,00 και
β) για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στις 6-5-2015.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
