Σαρικόπουλος: «Ν' αντιδράσουμε σωστά»

Σαρικόπουλος: «Ν' αντιδράσουμε σωστά»

bet365

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θεωρεί πως η ΑΕΚ έχασε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ και πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να γίνει... μάθημα στην ομάδα του.

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο πάνω στο οποίο δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη υπομονή στην επίθεση και πάντα ψάχνει τον ελεύθερο παίκτη. Θεωρώ ότι ακόμα και όταν βγάζαμε την άμυνα, χάναμε τα ριμπάουντ. Γενικά χάσαμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ τα οποία θεωρώ ότι μας «σκότωσαν» γιατί δώσαμε πολλές δεύτερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε 93 πόντους, ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτή η ήττα, γιατί από εδώ και πέρα θα παίζουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τον χαρακτήρα και το ταλέντο για να το κάνουμε», ανέφερε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Άγγελος Κορωνιός με τη σειρά του (ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν μίλησε γιατί έκλεισε η φωνή του): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς Μαρκόπουλο. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει και θα παίξει σκληρά και συγκεντρωμένα όπως κάνει σε κάθε αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο παρκέ. Εμείς είχαμε δουλέψει για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να έχουμε επιθετική άμυνα στον αντίπαλο, κάτι που δεν έγινε σήμερα. Δεχτήκαμε 93 πόντους που είναι πάρα πολλοί σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι έπαιξαν ρόλο οι συνεχόμενες διακοπές στο Πρωτάθλημα, καθώς είχαμε βρει ρυθμό ως ομάδα και αποσυντονιστήκαμε. Κάποιοι παίκτες που είχαν βρει ρυθμό πριν τις διακοπές αποσυντονίστηκαν.

Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα, κάτι που φάνηκε σήμερα. Όμως το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΚΑΟΔ και παράλληλα να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Άρη για να δούμε αν θα καταλάβουμε την τέταρτη θέση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα