Αρέσει ο φετινός Χέισλιπ

Αρέσει ο φετινός Χέισλιπ

Αρέσει ο φετινός Χέισλιπ

bet365

Ενώ περιμένει τ' αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος του Τζέιμς Γκιστ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη θέση του κι ο Μάρκους Χέισλιπ ξεχωρίζει για την επιστροφή του.

Ο 34χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα το 2010, αλλά χωρίς να 'χει καμία σχέση με τα φετινά πεπραγμένα του με τη φανέλα της τουρκικής Εσκισεχίρ. Η ομάδα του μπορεί να 'ναι προετελευταία στην κατάταξη της TBL (9-20) και με το ενάμιση πόδι εκτός πρώτης τη τάξει κατηγορίας, αλλά ο ίδιος εντυπωσιάζει (18,9π., 5,7ρ., 0,9ασ., 0,5κλ., 0,7κοψ., 1,5λ. μ.ό.) σε 14 συμμετοχές (7-7 νίκες-ήττες) κι ακόμη λίγο και θα 'χε αποτρέψει τον διαφαινόμενο υποβιβασμό.

Πολλά περισσότερα θα εξαρτηθούν απ' τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος του Τζέιμς Γκιστ και την έκταση της πιθανής τιμωρίας του για χρήση ινδικής κάνναβης, αλλά η περίπτωσή του αρέσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον εκτιμά κι ως χαρακτήρα.

Η τελευταία υποχρέωσή του στην τουρκική λίγκα είναι στις 9/5, ενώ οι όποιες αλλαγές στο ρόστερ μπορούν να δηλωθούν στον ΕΣΑΚΕ μέχρι και μία ημέρα πριν απ' την έναρξη των playoffs της Α1 (πιθανότατα μέχρι και τις 12/5).

Χειροπιαστή εξέλιξη δεν υπάρχει ούτε στο θέμα του προπονητή δίπλα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ούτε στο ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου παίκτη (γκαρντ ή σέντερ).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα