Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»

Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»

Ντάνστον: «Όχι άλλοι τραυματισμοί»
Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς του Ολυμπιακού, στο Final 4 και την επιβράβευση της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της περιόδου.

Αναλυτικά το blog του Μπράιαντ Ντάνστον στο esake.gr:

«Καλησπέρα σε όλους, χαίρομαι που για ακόμη μια φορά έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε. Και μάλιστα έπειτα από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πλέον είμαστε και μαθηματικά πρώτοι στην κανονική περίοδο, αλλά ειλικρινά δεν το σκεφτόμαστε καθόλου.

Και αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας δεν είναι κάποιο… έπαθλο, οπότε θα πανηγυρίσουμε μόνο εάν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο είναι μια επιβράβευση της συνολικότερης παρουσίας μας όλη τη σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά ως εκεί. Ο δεύτερος λόγος είναι πως έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας και πιστέψτε με αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε την κανονική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Final Four είναι μπροστά μας και σε αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό που ήδη έχουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες που έχουν εντοπίσει οι προπονητές μας στο παιχνίδι μας.

Δυστυχώς, όμως, για άλλη μια φορά έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Ο Μιχάλης είναι εδώ και καιρό εκτός, ο Όλιβερ είναι εκτός και τώρα ο Βαγγέλης με τον Τρεμέλ. Μετά τη χθεσινή προπόνηση είπα από μέσα μου “όχι τώρα, όχι τώρα άλλοι τραυματισμοί” και εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα μας έως το τέλος της σεζόν. Τώρα πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ελευσίνα. Και επειδή κάθε αναμέτρηση πρέπει να την κοιτάμε όταν έρχεται η στιγμή της, εγώ θα πω μόνο ένα πράγμα για το ματς του Σαββάτου, θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο ΣΕΦ και να μας ενισχύσει πριν ταξιδέψουμε για τη Μαδρίτη. Θα είναι η καλύτερη ψυχολογική τόνωση για εμάς.

Καλά να περνάτε»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα