Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»
Σε καμία περίπτωση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δε θα είναι εύκολο για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο ο Άρης θέλει να φανεί ανταγωνιστικός όσο δεν πάει.
Ο Δημήτρης Πρίφτης μιλώντας στο arisbc.gr ανέφερε αρχικά πως, «Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μόλις μία ήττα. Εύλογα, ο συντελεστής δυσκολίας της αναμέτρησης είναι μεγάλος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις, μεγάλη ποιότητα και πλούσια αθλητικά προσόντα και έχει δείξει ότι μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε απουσία σε έναν αγώνα».
Όσο για το τι θέλει να δει από την ομάδα του επεσήμανε: «Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε και πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι απαραίτητη για να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως και η αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που μας έλειψε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και ελπίζουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.