Μούρτος: «Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε»

Gazzetta team
Μούρτος: «Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε»
Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (06/05) για την 25η αγωνιστική της Α1.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για να βάλουν βάσει για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Ο αρχηγός του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σπύρος Μούρτος:

«Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στο πρωτάθλημα, όπου έχει γνωρίζει μόνο μία ήττα κι αυτή στις πρώτες αγωνιστικές, όσο και στην Ευρωλίγκα, όπου προκρίθηκε στο Final 4, είναι αντιπροσωπευτική της αξίας και της ποιότητάς του ως ομάδα. Απέναντι σε μία ομάδα με τόσες λύσεις, δεν μπορείς να σταθείς σε έναν ή δύο παίκτες, αφού είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Έτσι, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, να μη χαλαρώσεις καθόλου και να έχεις άριστες συνεργασίες για να ανταπεξέλθεις και να παρουσιαστείς ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να παρουσιάσουμε αρκετά καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κάναμε λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε στο προσεχές παιχνίδι. Τα μελετήσαμε με τους προπονητές μας και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι. Εννοείται ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας για να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό οι φίλαθλοί μας γέμισαν το «Nick Galis Hall». Ελπίζουμε να το κάνουν και την ερχόμενη Τετάρτη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα