Σφαιρόπουλος: «Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας»!

Σφαιρόπουλος: «Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας»!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο και τον τρόπο με τον οποίο θα το χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με πειστικό τρόπο στις εγχώριες υποχρεώσεις του παρά το γεγονός ότι βρήκε απέναντί του έναν αδύναμο Πανιώνιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι δύσκολο μετά από μια μεγαλη επιτυχία στην Ευρώπη βρεις συγκέντρση και παίξεις για το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να το κάνουμε. Σεβαστήκαμε εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα. Να τονίσω ότι είχαμε 34 ασίστ και 5 λάθη. Είναι ένα καλό νούμερο που δείχνει ομαδικότητα σε επίθεση και άμυνα. Συνεχίζουμε… Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και αφοσιωνόμαστε σε αυτό.
Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι να γίνει η επανεκκίνηση και επιστρέψει μεγάλα σαλόνια γιατί εκεί του αξίζει».
Για το αν το ματς με τον Παναθηναϊκό θα επηρεάσει την ομάδα στο Final 4: «Δεν μπορεί να επηρεάσει… Αλλο το ένα, άλλο το άλλο… Επιπλέον μεσολαβούν άλλα δύο παιχνίδια πριν φαιναλ φορ μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μεμονωμένα αυτό το ματς. Το Final 4 το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα».
Για το rotation και ότι δεν ξεκούρασε παίκτες… «Ηταν σημαντικό ότι είχαμε την δυνατότητα να έχουν όλοι συμμετοχή. Εκείνοι που παίζουν πολύ να συνεχίσουν να έχουν ρυθμό και άλλοι να βρουν, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι για το Σάββατο».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα