Μαρκόπουλος: «Θα γίνουμε και καλύτεροι»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Θα γίνουμε και καλύτεροι»

bet365

Το 77-72 επί του Κολοσσού Ρόδου (24η αγων. Α1) στην PAOK Sports Arena αύξησε τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση κι ο Σούλης Μαρκόπουλος ευελπιστεί και σε καλύτερες ημέρες.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες οι οποίοι παρά τα προβλήματα μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίξαμε όπως έπρεπε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε ορισμένα αρνητικά σημεία, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που 'ναι απ' τις καλύτερες στο να εκτελούν σε 24", άρα έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα στον ανάλογο αριθμό των δευτερολέπτων. Τους δώσαμε τη δυνατότητα να τρέξουν στο transition, παρότι είχαμε δουλέψει πάνω σ' αυτό και δεν ανταποκριθήκαμε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ξέρουμε ότι ο χρόνος μας πιέζει, ώστε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Όταν είμαστε όλοι απόλυτα υγιείς και θα μπουν όλοι οι παίκτες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, θα γίνουμε καλύτεροι» είπε απ' τη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξη Τύπου ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά του, ο Μαρκ Κάρτερ σχολίασε: «Ήταν μία καλή νίκη μέσα στην έδρα μας, αλλά αξίζουν "συγχαρητήρια" και στον Κολοσσό Ρόδου, που 'ναι καλή ομάδα και μας πίεσε για 40 λεπτά, κάνοντας αυτά που ξέρει να κάνει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα θέματα που σχετίζονται με την άμυνα, να βοηθάει ο ένας περισσότερο τον άλλον. Πρέπει να βελτιωθούμε και στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ. Επιθετικά δημιουργήσαμε ελεύθερα σουτ, πολλά απ' αυτά δε μπήκαν. Ήταν θετικό ότι περιορίσαμε τον Γουότερς, ο οποίος ξεκίνησε καλά, αλλά μετά τον σταματήσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα