Και Γκιστ, και Λαουάλ

Γιάννης Ράμμας
Και Γκιστ, και Λαουάλ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη εν όψει Άρη στο «Nick Galis Hall» με 13μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Τζέιμς Γκιστ όσο κι ο Γκάνι Λαουάλ.

Μετά τον αποκλεισμό απ' τη συνέχεια της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στο υπόλοιπο των υποχρεώσεών του στην Α1 κι η πρώτη τον θέλει να πατά στο παρκέ του «Nick Galis Hall» για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη (28/4, 20:45/novasports 2).

Σε περίπτωση νίκης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (2/5, 19:00/novasports 2) στο ΟΑΚΑ με το δικαίωμα στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και γι' αυτό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήρε μαζί του τόσο τον Τζέιμς Γκιστ όσο και τον Γκάνι Λαουάλ. Ο ένας έχασε μερικές προπονήσεις λόγω προβλήματος στον αριστερό αντίχειρα, ενώ ο άλλος αναμένεται να επανεμφανιστεί μετά τον εσωτερικό αποκλεισμο απ' τη σειρά των playoffs απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Νέλσον, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Μπατίστα, Μπλουμς & Λαουάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα