Μανωλόπουλος: «Πρώτα ο Άρης, μετά ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Ράμμας
Μανωλόπουλος: «Πρώτα ο Άρης, μετά ο Ολυμπιακός»
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ μπορεί να περιμένει όσο προηγείται η εξ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Το blog του 45χρονου βοηθού προπονητή του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Καλησπέρα σας,

Ξέρω πάρα πολύ καλά πως όλος ο κόσμος, οι φίλαθλοι και τα Media ασχολούνται με το παιχνίδι του Σαββάτου (2/5, 19:00/novasports 2) κόντρα στον Ολυμπιακό. Εμείς, όμως, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω απ' την πλευρά μου κι απ' την πλευρά όλης της ομάδας, είναι πως κανένας μας δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ματς.

Για να φτάσουμε να μιλάμε για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα πολύ σοβαρό προαπαιτούμενο: να παίξουμε καλά με τον Άρη (28/4, 20:45/novasports 2), να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι. Βλέπετε, για να μπορέσουμε να πούμε ότι κρίνεται η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει την Τρίτη να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι κρίσιμο κι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Καλούμαστε να παίξουμε σε μία πολύ δυνατή έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα. Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχοντας μελετήσει και κάποια καινούρια στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι του ο αντίπαλος.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη στην αναμέτρηση του Αλεξάνδρειου και κατόπιν να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνω πως στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ο αγώνας με τον Άρη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα