Γιάνκοβιτς: «Μας είχαν τελειωμένους...»

Γιάνκοβιτς: «Μας είχαν τελειωμένους...»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Μας είχαν τελειωμένους...»
Κόντρα σε προγνωστικά και... λογική - βάσει της εικόνας των δύο πρώτων αγώνων - πήρε ο Παναθηναϊκός τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο blog του, για να σταθεί και στην τρομερή ώθηση του κόσμου.

Αναλυτικά το μήνυμά του μέσω του blog που διατηρεί στο paobc.gr:

«Καλησπέρα σε όλους,

Όπως είχαμε πει και πριν το τρίτο παιχνίδι της σειράς πως έπρεπε να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα προκειμένου να έχουμε τύχη. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Είχαμε πει πως θέλαμε ο αντίπαλος να μας νιώσει στο πετσί του. Νομίζω πως το δείξαμε από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Τώρα, μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, θα πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς.

Αυτό που θέλω να τονίσω καταδεικνύοντας απόλυτα και αυτό που αισθάνομαι είναι πως το συγκεκριμένο ματς το πήρε ο κόσμος μας. Επιστρέψαμε στην Αθήνα έχοντας δύο πολύ βαριές ήττες στην πλάτη μας, έχοντας χάσει δύο φορές χωρίς να έχουμε καλή εικόνα στη Ρωσία. Αυτό που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ, όμως, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη σχέση αυτής της ομάδας με τους φιλάθλους της, δηλαδή την απόλυτη πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση.

Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο και έχεις απέναντί σου έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ΤΣΣΚΑ, ο τρόπος με τον οποίο θα σε αντιμετωπίσει ο κόσμος στην έδρα σου είναι κομβικός. Ακόμη και σε λάθος επιλογές ακούγαμε χειροκρότημα από την εξέδρα και παίρναμε δύναμη.

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο και χιλιοειπωμένο, αλλά σας μιλάω ειλικρινά πως το βράδυ της Δευτέρας νιώσαμε απόλυτα τη δύναμη του κόσμου να μας δίνει ώθηση ώστε να πάρουμε τη νίκη. Λίγοι μας πίστευαν. Οι περισσότεροι μας είχαν τελειωμένους. Όσοι βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα το βράδυ, όμως, ξέραμε ότι θα δώσουμε το 101% των δυνάμεών μας για τη νίκη. Εμείς, οι παίκτες, θέλαμε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας παρείχε το κοινό μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος»